Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Milena Vitas, osnivač i vlasnik prodavnica zdrave hrane „Bio svet”
  Naša prodavnica – naše ogledalo!
  04.01.2017.

  Izvor naše sreće je u subjektivnim osobinama: plemenitom karakteru, poduzetnom duhu, sretnom temperamentu, vedrom umu i zdravom telu! - Arthur Scopenhauer

  Prodavnica zdrave hrane „Bio svet” uspešno posluje već više od pet godina. Osim prodajnog objekta na Prozivci, u ulici Jo Lajoša, nedavno su otvorili i drugu prodavnicu kod Sarićevog spomenika, ali će je od 1. februara preseliti na atraktivniju lokaciju, kod Tesline pijace.

  4818_1.jpg
  Milena Vitas: Morate „osetiti puls” svoje prodavnice

  —Nije potrebno posebno naglašavati vrednost i benefite organske hrane. Roba koju nudimo je pretežno ista kao i roba koju nudi i konkurencija, trudimo se da nivo usluge konstantno podižemo, ljubaznošću, urednošću prostora, praćenjem rokova, da sva roba dolazi i izlazi sveža, lepim i funkcionalnim enterijerom. Morate biti prisutni, „osetiti puls” svoje prodavnice i prednost pokloniti zdravlju potrošača, ističe Milena Vitas.

  4818_2.jpgTrendove prate neprestano, pa možete biti sigurni da ćete pronaći gotovo sve što je novo u oblasti zdrave ishrane, zdravog i ispunjenog života. Pomak u svesti i razumevanju, ka zdravijoj ishrani i životu naročito je izražen na primeru mladih mama.

  —Već od ranog uzrasta mlade mame gledaju da svoje bebe hrane zdravo i da stiču zdrave navike od malih nogu. To je jedan od najboljih pokazatelja da mlade generacije koje dolaze stvaraju dobre navike. Starije mušterije nas redovno posećuju, u šali kažu da im je omiljena izreka, da pola života narušavaju zdravlje, dok drugu polovinu pokušavaju da ga povrate!, priča Milena.

  Milena i zaposleni ne samo da poznaju tu tematiku, već i sami žive zdravije, u nastojanju da klijentima ponude što širi asortiman i vrhunski kvalitet proizvoda, na obostrano zadovoljstvo.

  —Naša ponuda obuhvata izobilje žitarica i proizvoda od istih, testenine, brašno, zrnevlje, pahuljice, orašaste plodove, sve vrste začina, voće kandirano i nekandirano, rinfuz, prirodnu kozmetiku koja je stvarana isključivo na bazi prirodnih ulja i sastojaka, bez hemije, frižidersku robu koja obuhvata proizvode na bazi soje, povrća, bez mesa, biljna mleka kako u tečnoj tako i u praškastoj formi (sojina, heljdina, pirinčana), razne namaze, biljne putere, prirodne zaslađivače, voćne sokiće bez konzervansa i šećera, hladno ceđena ulja od suncokreta, lana, bundeve, konoplje, badema, zatim program hleba i peciva isključivo od integralnog brašna, bezkvasne hlebove, širok spektar organskih proizvoda, čajeve i začine Farago, sveže organsko voće i povrće, po narudžbi, i naravno, sve to praćeno sertifikatima proizvođača. Takođe, u sklopu radnje imamo i kutak za decu, koji izaziva veliku pažnju kako dečice tako i roditelja, kaže Milena Vitas.

  Po rečima naše sagovornice, biti privatnik u današnje vreme nije nimalo lako, smanjila se kupovna moć građana što se direktno odražava na poslovanje, ali ipak uspevaju da se održe i opstanu uz povoljne cene i besprekornu uslugu.

  —Pratimo sva nova dešavanja u našoj i ostalim oblastima, posećujemo i redovno učestvujemo na Sajmovima zdravlja. U firmi je zaposleno četiri osobe, koje smatram kao najvažniju kariku u lancu uspeha, sve radimo timski, što garantuje visok kvalitet usluga i prosperitet. Kao porodica, oduvek smo vodili računa o zdravlju i zdravoj ishrani, kako mi odrasli tako i deca, stvarali smo zdrave navike. Kada sam pre pet godina ostala bez posla, upustila sam se u nov izazov, koji mi i danas pruža satisfakciju, jer se ideja rodila više iz lične potrebe. Imamo izuzetno korektnu saradnju sa svim dobavljačima, i u kvalitetu robe i rokovima. Izdvojila bih dve velike veleprodaje zdrave hrane, „Lučar” i „Bio Una”, kao naše stalne snabdevače. Najviše se kupuju pahuljice, grickalice, rinfuzni čajevi naročito u zimskom periodu kojih imamo u ponudi blizu 100 vrsta, a ohrabrujuće je da i dosta dece tokom odmora dolazi po užinu, što je za svaku pohvalu. Smatram da je živeti zdravo lako! Priča se da je zdrava hrana skupa, međutim, može se kvalitetno hraniti, bez većih troškova i izdataka. Jako je mnogo informacija i na internetu, koje pojedinac može da sazna, šta je to što je zdravo, zaključuje Milena Vitas.

  MALA PRIVREDA  VELIKI RAZVOJ
  Ovu rubriku podržava grad Subotica

  S. Đurikin

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja