Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 22.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 12
  19. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Socijala
U Beogradu dodeljena priznanja Čovek godine u oblasti socijalne zaštite
Nagrada - Vesni Margaretić
27.12.2016.

Godišnja priznanja "Čovek godine", koja Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dodeljuje ustanovama i izuzetnim pojedincima koji rade u sistemu socijalne zaštite, uručena su u sredu, 21. decembra u Beogradu u Narodnom pozorištu.

Nagrade su dodeljene u pet kategorija u cilju pružanja podrške i isticanja pojedinca koji su svojim radom doprineli unapređenju socijalne zaštite i to: pojedincu, profesionalcu, stručnjaku zaposlenom u Centru za socijalni rad, ustanovi socijalne zaštite za smeštaj odraslih i starijih lica kao i licu koje je pre odlaska u penziju bilo zaposleno u sistemu socijalne zaštite i hranitelju.

 4788_1.jpg

U kategoriji zaposlenih u Centru za socijalni rad ili organu starateljstva nagradu je dobila Vesna Margaretić, dipl.socijalni radnik, rukovodilac Službe za zaštitu dece i mladih, Centra za socijalni rad Grada Subotice.

- Sve ove godine moga rada u socijalnoj zaštiti, nisu bile inspirisane nagradama i priznanjima. Moja inspiracija su bili moji korisnici, kolege, porodica i potreba da svojim radom i svojim znanjem, pomognem onima kojima je moja pomoć potrebna. Hvala svima koji su mi ukazali poverenje i učinili da ovaj dan nikad ne zaboravim - izjavila je za "Subotičke novine" Vesna Margaretić, dipl. socijalni radnik.

A. Šiška

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja