Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Frizerski salon i salon lepote „Ultra” gradi svoj porodični biznis već gotovo deceniju
  Zlatne ruke „Ultra” majstora!
  21.12.2016.

  Muško – ženski frizerski salon „Ultra” radi već osam godina, u porodičnom biznisu Vladimira Đakovića i njegove supruge Tatjane. Salon uspešno radi, posao raste sve više je i malih „poslovnih poduhvata” i zadovoljnih mušterija
  • Mala firma uspešno sarađuje i sa nacionalnom službom za zapošljavanje

   4761_1.jpg

  Muško – ženski frizerski salon „Ultra” osnovan je 2008. godine i već skoro deceniju uspešno prati sve nove trendove u tom zanatu, koji danas „zlata” vredi, jer usluge su „na ceni”, kao i potrebe savremenog čoveka koji brine o svom izgledu, standardu, dostojanstvu, a naravno i zdravlju svoje kose. To sve imaju u vidu i Đakovići, pa svoj porodični biznis zasnivaju na zadovoljnim mušterijama, koje smatraju da je salon „Ultra” već prestižno mesto frizerskih usluga.

  4761_3.jpg
  Vladimir i Tatjana Đaković

  „Ultra” naime, nudi svojim mušterija, pored kvalitetnih frizerskih usluga i usluge manikira, kao i mesto za sunčanje, vrhunski solarijum, po najpristupačnijim cenama u gradu, jer smatraju da konkurencija danas omogućava trajnost i sigurnost u poslu.

  —Počeli smo sa dve frizerske stolice i vremenom se proširili. Trenutno imamo tri frizerke i dve pomoćne radnice. Smatram da posedujemo izuzetno kvalitetan i školovan kadar, a kao dobar i uigran tim, s ponosom mogu da kažem da funkcionišemo kao mala porodica. Znanje i veština, naš je najveći adut i ono što nudimo svojim mušterijama je pre svega kvalitet, odnosno, najbliži odnos kvaliteta i cene! Posao smo razrađivali uz razne akcije, nismo pristalice agresivnog marketinga, naš glavni cilj je preporuka. Mi ćemo da radimo, a neka drugi pričaju za nas, o nama. Uslužujemo mušterije svih uzrasta i imamo dosta porodične klijentele, često nas posećuju stranci, gosti hotela „Galleria”, zahvaljujući adekvatnoj lokaciji salona na adresi Đure Đakovića br. 11., ali i kvalitetnoj usluzi i preporuci, objašnjava Tatjana za „Subotičke novine”.

  4761_2.jpg  Kako se isticati i kako odskočiti od proseka u moru klasičnih frizerskih salona, kada svi koriste iste makaze i slične preparate? Tajna je očigledno u veštini i znanju spretne ruke majstora! Da li u tome crpe motivaciju za dalje usavršvanje?

  —Pratimo sve aktuelne trendove i redovno posećujemo seminare za usavršavanje. Obučavamo se za najnovije tehnologije, kako bi mušterijama mogli da obezbedimo uslugu najvišeg nivoa. Pre tri godine, kao sponzori, radili smo modnu reviju Marije Šabić, koja je održana u hotelu „Galleria”, što je izuzetno pozitivno uticalo na naše poslovanje. Takođe, kao najčešći vid reklame koristimo Fejsbuk stranicu „Salon lepote Ultra”, gde su prikazani naši radovi i slike klijenata, dodaje Tatjana.

  U nastojanju da klijentima omoguće potpunu relaksaciju, svakako računaju i na podršku svog sina Luke, budućeg fizioterapeuta.

  4761_4.jpg—Plan nam je da napravimo kutak za masažu i svojim klijentima ponudimo i kvalitetne usluge fizioterapeuta. Naš sin Luka se školuje i usavršava u toj oblasti - spojićemo lepo i korisno! Smatramo da je krucijalno razmatrati i takve poslovne koncepte, jer, u našem Gradu postoji veliki potencijal, potreba za tom vrstom usluge, a salon lepote treba da poseduje mesto za potpunu relaksaciju tela, najavljuje Vladimir Đaković, vlasnik frizerskog salona i salona lepote „Ultra”.

  Salon „Ultra" je potvrda da porodični biznis može da bude uspešan kada se spoje znanje, veština i interesovanje za usavršavanje i razvoj svog malog biznisa. Koliko će on prerasti možda u srednje preduzeće, ili lanac salona, svakako zavisi i od procena vlasnika, a Đakovići nisu loše procenili da Subotica ima kulturnih, turističkih i građanskih potencijala, kojima su potrebne kvalitetne vrste više usluga, frizerskih, relaksacionih i drugih, a sve mogu da ih dobiju u malom preduzeću „Ultra”.

  M. Zdravković

  Ovu rubriku podržava grad Subotica

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja