Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Kompanija Fly Fly Travel otvorila poslovnicu i u Subotici
  Vodeća turistička agencija na Balkanu
  08.12.2016.

  Kompanija Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine, i vodeća je turistička agencija na Balkanu, koja je dugi niz godina prisutna na trižištu Evrope, sa konstantnom tendencijom rasta.

  Najveće priznanje kompanije su zadovoljni putnici koji organizaciju putovanja i kupovinu avio karta i putnog osiguranja, prepuštaju turističkoj agenciji Fly Fly Travel kao najpouzdanijim partnerima.

  4712_1.jpg
  Svečano otvorena nova poslovnica Fly Fly Travel turističke agencije u Subotici

  Dokaz uspešnog poslovanja su i mnogobrojne nagrade i priznanja koje je kompanija dobila. Dve godine za redom dobitnici su „Brend Leader Award” nagrade za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata. „Brand Leader Award” je prestižna nagrada koja se dodeljuje samo liderima iz svojih oblasti delovanja, na osnovu inovativnosti, stepena tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

  Privredna komora Srbije dodelila im je sertifikat za poslovnu izvrsnost „Odlično srednje, malo i mikro preduzeće” („Excellent SME Serbia”). Ovaj serifikat predstavlja priznanje odličnog poslovanja koji Privredna komora Srbije dodeljuje u saradnji sa međunarodnom bonitetnom kućom COFACE. Osnovni cilj sertifikata jeste da se poveća transparentnost na tržištu, da se promovišu dobra mala i srednja preduzeća, kao i da se poveća sigurnost i poverenje u poslovanju, kako bi kupci i poslovni partneri lakše i brže donosili odluke, sa manje rizika.

  —Fly fly travel je relativno mlada turistička agencija. Postojimo svega šest godina i za taj period uspeli smo da napravimo ogroman uspeh kada je u pitanju globalno širenje jer mimo Srbije, naše poslovnice su trenutno dostupne u tri zemlje Evropske Unije. Subotici je nedostajala turistička agencija kao što je Fly Fly, jer mogućnost da u svakom trenutku možemo da obezbedimo najjeftinije avio karte daje nam veliku moć i prednost. Konkretnu povezanost sa Suboticom, vidim kroz receptivni turizam, jer se bavimo zastupništvom raznih avio kompanija u Srbiji, i smatramo da je to dobar kanal da se njihov potencijal iskoristi i da dovodimo turiste iz drugih zemalja u Srbiju. Otvaranje poslovnice u Subotici može direktno da doprinese daljem razvoju Fly Fly agenicje na teritoriji Srbije, izjavio je Dušan Jargić, direktor marketinga Fly Fly Travel turističke agencije.

  4712_2.jpg

  Pored osnovne delatnosti kompanije, prodaje turističkih aranžmana i avio karata, u svom portfoliju imaju i Fly Fly Insight Magazin, jedini magazin o civilnom vazduhoplovstvu, putovanjima, turizmu i ostalim oblastima u jugoistočnoj Evropi, FlyFly shop, kao FlyFly akademiju za obuku kabinskog osoblja.

  Trenutno u Beogradu Kompanija Fly Fly Travel ima sedam poslovnica, u Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Valjevu, Novom Pazaru i Kosovskoj Mitrovici po jednu. Sada i u Subotici.

  —Smatram da je za Suboticu od strateškog značaja otvaranje franšize turističke agencije Fly Fly Travel, koja je reprezentativna turistička agencija ne samo u Srbiji već i u pojedinim zemljama EU. Podržavamo svaku privatnu inicijativu i svakog ko pokušava da uradi nešto novo, i u konketnom slučaju, da doprinese turizmu kako našem gradu tako i Srbiji, kaže Dragi Vučković, načelnik Severnobačkog upravnog okruga.

  Pored toga, Kompanija Fly Fly Travel je vredno radila i na širenju sopstvene prodajne mreže u regionu, pa je rezultat toga otvaranje predstavništva Fly Fly Travel – a u Podgorici, Instanbulu, Rijeci, Beču i Ljubljani. Sledeće godine se otvara poslovnica i u Sarajevu i Vršcu.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja