Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 18.08.2018. Subota
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Privreda
  Milan Jerinkić, direktor Auto kuće „Alfa”, novom investicijom unapredio i tržni centar u centru Subotice
  Auto kuća „Alfa” otvorila novi salon „Mazde”
  01.12.2016.

  Novi prodajni salon „Mazde” u Subotici, koji je svečano otvorio direktor Auto kuće „Alfa” Milan Jerinkić, protekle sedmice, zablistao je u ulici Jovana Mikića, koja je u tom delu postala moderan tržni centar, sa velikom ponudom poznatog japanskog brenda automobila, u najširem asortimanu, koji su traženi na tržištu.

   4680_1.jpg

  U novom salonu „Mazde”, Auto kuće „Alfa”, Milan Jerinkić, generalni direktor tog preduzeća, organizovao je, povodom otvaranja modernog auto salona pres konferenciju, ocenivši da je Subotica dobila moderan objekat, izgrađen po svetskim standardima i vrhunskim materijalima. Objekat će dobiti energetski pasoš C kategorije, a preduzeće savremene uslove za rad.

  4680_2.jpg
  Milan Jerinkić, direktor Auto kuće „Alfa”

  - Konferenciju smo danas sazvali, prevashodno zbog toga što želimo da informišemo Subotičane, da je na temeljima starog objekta, koji smo potpuno renovirali, izgrađen novi moderan salon automobila, po svim standardima kompanije Mazda. Svojim sredstvima uredili smo bankine oko raskrsnice, gde je Salon izgrađen, da bi objekat bio što pristupačniji kupcima, a i dopadljiv građanima. Smatramo da je ovaj novi poslovni objekat u Subotici značajan za čitav Grad, jer se nalazi u užem centru, na raskrsnici između Tesline i Jovana Mikića, pa smo nastojali da ga vizuelno i na sve druge načine učinimo što privlačnijim zdanjem za građane i klijente. Posebno, što ulica Jovana Mikića postaje trgovački centar u Subotici, u kojem je sve više preduzetnika koji su otvorili svoja preduzeća. Želja nam je da zajedno sa Gradom i lokalnom samoupravom pomognemo da ova ulica zaista reprezentuje Suboticu kao uslužni i trgovački centar, ističe Milan Jerinkić.

  Direktor preduzeća Auto kuća Alfa objašnjava, da je uloženo dosta truda, rada i sredstava u novoizgrađeni objekat.

  —Da bi poslovali funkcionalno, osmislili smo prostorije na 715 kvadrata, a četvrtina objekta je auto salon, dok su tri četvrtine poslovni prostor i kancelarije za naše zaposlene. Prilikom izgradnje, rukovodili smo se time da koristimo sve materijale, koji su se pokazali kao najbolji, a u skladu su podjednako sa građevinskim kao i standardima koje Mazda zahteva. Objekat je završen, očekujem da ćemo dobiti i energetski pasoš C kategorije, jer smo predvideli za zadovoljimo i segment energetske efikasnosti. Očekujemo da ćemo u decembru i zvanično predati objekat na upotrebu, iako Salon već počinje da radi, kaže Jerinkić.

  4680_3.jpg
  Alfa ojačala tržišnu ponudu u centru Grada

  On naglašava i bitan segment, da ovakav način gradnje može da bude i dobar put ili uzor i drugim domaćim privrednicima i poslodavcima.

  —Naime, ove godine su najniže kamatne stope na kredite, pa smo početkom godine dobili građevinsku dozvolu, kako je Vlada i obećala u roku od 30 dana, što je veoma pozitivno, s aspekta preduzetništva, a očekujemo i da ćemo brzo dobiti i upotrebnu dozvolu, uknjižiti se i okončati ovaj zanačajan posao za nas, za naše kupce, ali i za Suboticu. Pre oko mesec dana na sajtu Grada Subotice objavljena je fotografija našeg salona, sa veoma pozitivnim komentarima arhitekata i nekih sugrađana koji su to videli, pa smo zadovoljni da smo oživeli dobru poslovnu ideju, ocenio je Milan Jerinkić.

  4680_4.jpg
  Poslovni i radni tim u preduzeću „Alfa” veći za
  petoro zaposlenih

  On podvlači i da ova konferencija nije sazvana samo sa ciljem promocije Mazde, već i inicijative i ideje da je neophodan savremen salon automobila u centru Subotice, koji će ponuditi vrhunski premijum brend, ruku pod ruku sa Mercedesom, Audijem i BMW-om, od kojih je čak i napredniji jer ima najviše modela i pokriva svu gamu i ostale segmente.

  —Povodom otvaranja Salona, kao kompanija, doneli smo odluku da će prvih deset kupaca, koji nam se jave, dobiti poseban popust ili nagradu u vidu specijalnog „paketa” ponude. Imamo i ovlašćeni servis sa svim originalnim delovima, pa je auto Centar kompletno zaokružen, a u ponudi imamo sve modele Mazde, naglašava Jerinkić.

  Na pitanje koliko je otvaranje novog Salona prestižnog brenda Mazde, svrstalo preduzeće Alfu, auto kuću, u najmodernija preduzeća na tržištu, direktor Milan Jerinkić kaže, da bi trebalo imati u vidu da je firma uslužno trgovinski centar, koji pored novih 715 kvadrata novog salona, ima još 1200 kvadrata renoviranog i rekonstruisanog poslovnog prostora, u kojem su poslovanje vršili prethodnih godina.

  —Cilj je bio da obezbedimo ne samo estetsku funkcionalnost, nego da preduzeće potpuno postigne energetsku efikasnost koja će nam obezbediti prednost, na osnovu kvaliteta i uslova u kojima poslujemo. Sem prodaje vozila, Alfa se bavi i servisiranjem svih vrsta vozila, radimo pored Mazde i Suzuki i Opel brendove, kao i usluge registracije i sve vrste osiguranja vozila, na istoj lokaciji se radi i tehnički pregled, a sve usluge osiguranja obavljamo svaki dan, navodi Jerinkić.

  Nova investicija je omogućila i nova zapošljavanja, preme rečima direktora Jerinkića, koji apostrofira da je tokom poslednja dva meseca preduzeće Alfa uposlilo petoro novih ljudi. U Novom salonu Mazde, zaposleni imaju i prostoriju za dnevni obrok, prostoriju za odlaganje ličnih stvari i odeće, a za zaposlene i kupce su uređene moderne toaletne prostorije. Visok stepen poslovne kulture kvalifikuje zaposlene, a klijenti zaista u novom Salonu imaju komforne uslove za sve potrebe, kao u poznatim beogradskim salonima, a ako hoćete i svetskim velegradskim auto salonima.

  —Očekujemo da će to svakako doneti veći prihod i preduzeću i doprineti većem našem i ukupnom bruto prihodu. Cilj nam je da preduzeće i ubuduće obezbedi razvoj u svim segmentima koje radimo, pošto smo zaokružili poslovni proces potpuno, oko prodaje vozila, osiguranja, tehničkih pregleda i drugih usluga. U planu nam je da uvedemo u rad platne institucije, da na ovoj lokaciji, u objektu mogu da se rade sve uplate i isplate za sve građane, koji rade uplate po našim ili drugim računima. To je nešto novo u čitavoj Srbiji, sistem platnih institucija, poput šaltera u pošti i banci, kako bi građani na jednom mestu dobili kompletnu uslugu, kaže direktor auto kuće Alfa, Milan Jerinkić.

  Potpune tržišne usluge

  —Auto kuća Alfa uzima u obzir kompletne potrebe svojih klijenata, te im nudi celokupne usluge vezane za održavanje i registraciju vozila, prodaju novih vozila marke Mazda, Lada, Fiat, novih teretnih vozila marke Gaz, Iveco, prodaju polovnih automobila, prodavnicu rezervnih delova, servis vozila, limarija i farbanja, tehnički pregled, sve vrste osiguranja, izdavanja proba tabli i kompletnu registraciju i prepis vozila, ističe direktor Alfe.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja