Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Komunalije
U JKP Toplana, ugradnjom novog kotla očekuje se poboljšan proces proizvodnje
Ugrađen novi kotao, građane očekuju vreliji toplovodi
11.11.2016.

JKP „Subotička toplana“ je završila ugradnju novog vrelovodnog kotla snage 35 MW, koji će značajno poboljšati proces proizvodnje toplotne energije, a u toku su i tople probe

Direktor JKP „Subotička toplana” Dervo Ahmetović potvrdio je za Subotičke novine, da su hladne probe uspešno sprovodene, a radi zadovoljenja tehničkih propisa kod opreme pod pritiskom, već su u toku i tople probe.

 4600_1.jpg

—To znači da je potrebno da se izvrši ispitivanje i podešavanje kotla u radnom režimu. Ti poslovi bi trebalo da budu urađeni od 11. novembra, do nedelje 20. novembra, uglavnom u kasnim večernjim i noćnim satima. Cilj je da što manje remetimo komfor korisnika sistema daljinskog grejanja, a u tom periodu su moguće kratkotrajne smetnje u isporuci toplotne energije, kaže direktor Toplane Ahmetović.

Tokom nekoliko narednih dana, dakle, Toplana neće praviti noćne redukcije režima grejanja, već će se grejanje i tokom noćnih sati odvijati prema režimu predviđenim za dnevne uslove. Iz JKP „Subotička toplana“ podsećaju korisnike da na svojim grejnim telima putem radijatorskih ventila mogu da regulišu stepen isporuke toplotne energije noću i time sebi, na manuelan način, mogu omogućiti zadovoljavajući režim isporuke tokom noćnih sati.

N.H.K.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja