Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.08.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  U JKP Toplana, ugradnjom novog kotla očekuje se poboljšan proces proizvodnje
  Ugrađen novi kotao, građane očekuju vreliji toplovodi
  11.11.2016.

  JKP „Subotička toplana“ je završila ugradnju novog vrelovodnog kotla snage 35 MW, koji će značajno poboljšati proces proizvodnje toplotne energije, a u toku su i tople probe

  Direktor JKP „Subotička toplana” Dervo Ahmetović potvrdio je za Subotičke novine, da su hladne probe uspešno sprovodene, a radi zadovoljenja tehničkih propisa kod opreme pod pritiskom, već su u toku i tople probe.

   4600_1.jpg

  —To znači da je potrebno da se izvrši ispitivanje i podešavanje kotla u radnom režimu. Ti poslovi bi trebalo da budu urađeni od 11. novembra, do nedelje 20. novembra, uglavnom u kasnim večernjim i noćnim satima. Cilj je da što manje remetimo komfor korisnika sistema daljinskog grejanja, a u tom periodu su moguće kratkotrajne smetnje u isporuci toplotne energije, kaže direktor Toplane Ahmetović.

  Tokom nekoliko narednih dana, dakle, Toplana neće praviti noćne redukcije režima grejanja, već će se grejanje i tokom noćnih sati odvijati prema režimu predviđenim za dnevne uslove. Iz JKP „Subotička toplana“ podsećaju korisnike da na svojim grejnim telima putem radijatorskih ventila mogu da regulišu stepen isporuke toplotne energije noću i time sebi, na manuelan način, mogu omogućiti zadovoljavajući režim isporuke tokom noćnih sati.

  N.H.K.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja