Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Komunalije
Konačno postavljena Nova rasveta u Centru III
03.10.2016.

Nakon više decenija čekanja stanovnici dela mesne zajednice u prostoru oivičenim zgradama Šenoina 24, Ivana Gorana Kovačića 9, 11, 13 i obdaništa dobiće osvetljenje. Angažovanjem rukovodstva "Centra III" ovaj mračni deo u kome se nalazi i ustanova za naše najmlađe sugrađane kao i veliki broj stanara konačno će biti osvetljen.

4443_1.jpg

U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada biće postavljeno 11 stubova svetiljki raspoređenih na ovom prostoru. Ova investicija će značajno poboljšati kvalitet života građana koji ovde žive kao i brojne dece koja dolaze u obdanište koje se nalazi na ovom prostoru. Takođe, očekuje se da se poveća i bezbednost u noćnim časovima pošto je ovo bilo mesto na kojem su se okupljala lica problematičnog ponašanja kojima je odgovarao mračni prostor u širem centru grada što je prouzrokovalo brojne žalbe stanara koji žive u obližnjim zgradama.

Naredni zadatak koji mesna zajednica postavila da u najskorije vreme reši jeste problem parkiranja vozila onih koji rade u obližnjim institucijama i zauzimaju slobodne i neuređene površine kako bi izbegli plaćanje parkinga iako parking mesta ima sasvim dovoljno na mestima predviđenim za tu namenu.

M R

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja