Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.08.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Konačno postavljena Nova rasveta u Centru III
  03.10.2016.

  Nakon više decenija čekanja stanovnici dela mesne zajednice u prostoru oivičenim zgradama Šenoina 24, Ivana Gorana Kovačića 9, 11, 13 i obdaništa dobiće osvetljenje. Angažovanjem rukovodstva "Centra III" ovaj mračni deo u kome se nalazi i ustanova za naše najmlađe sugrađane kao i veliki broj stanara konačno će biti osvetljen.

  4443_1.jpg

  U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada biće postavljeno 11 stubova svetiljki raspoređenih na ovom prostoru. Ova investicija će značajno poboljšati kvalitet života građana koji ovde žive kao i brojne dece koja dolaze u obdanište koje se nalazi na ovom prostoru. Takođe, očekuje se da se poveća i bezbednost u noćnim časovima pošto je ovo bilo mesto na kojem su se okupljala lica problematičnog ponašanja kojima je odgovarao mračni prostor u širem centru grada što je prouzrokovalo brojne žalbe stanara koji žive u obližnjim zgradama.

  Naredni zadatak koji mesna zajednica postavila da u najskorije vreme reši jeste problem parkiranja vozila onih koji rade u obližnjim institucijama i zauzimaju slobodne i neuređene površine kako bi izbegli plaćanje parkinga iako parking mesta ima sasvim dovoljno na mestima predviđenim za tu namenu.

  M R

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja