Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 29.05.2017. Ponedeljak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Obrazovanje
Danas manifestacija Noć istraživača
COOLirajmo uz nauku!
01.10.2016.

Na Prozivci je postavljen naučni kamion, kao najava manifestacije Noć istraživača, koja će biti održana danas.

Noć istraživača tradicionalno se održava svakog četvrtog petka u mesecu, a obeležava se u više od 320 gradova Evrope.
4436_1.jpgNaučni kamion na Prozivci će biti postavljen do 29. septembra, a za posetioce je otvoren svakog dana od 16 do 20 časova, a svi sadržaji su besplatni, i namenjeni svim uzrastima, a organizatori i učesnici očekuju da će Subotičani posetiti naučni kamion, a ovogodišnji slogan amanifestacije je COOLirajmo uz nauku!

Naučni kamion, koji je osmislio Centar za promociju nauke, do sada je već obišao Beograd, Ćupriju i Sentu, a stigao je i u naš grad i stacionirao se na Prozivci. Sam kamion nudi različite mogućnosti, poput razgledanja naučnih eksponata, kreativnih radionica i zanimljivih predavanja koja će održati studenti, đaci, profesori, nastavnici, inženjeri i naučnici.

4436_2.jpgPrvo u nizu zanimljivih predavanja, koje je juče održano na spratu naučnog kamiona, ima cilj da promoviše upotrebu pametne elektronike za male istraživače.

Mnogi Subotičani su zadovoljni, kažu, zbog sadržaja koji im je ponudila grupa ljudi koji predstavljaju naučni kamion, a svoje utiske će izraziti i tokom današnje manifestacije.

N.H.K.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja