Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 26.05.2017. Petak
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 13
  26. maj 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Komunalije
Zbog korekcije radova kasni vrelovod u jednoj od ulica
Trg žrtava fašizma čeka „Toplanu“
14.05.2016.

Povodom radova vezanih za toplifikaciju Poliklinike na Trgu žrtava fašizma, zbog čega je njegova desna strana i dalje zatvorena za saobraćaj, „Toplana“ je obavestila Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, koje je nosilac Projekta izgradnje vodnih sistema grada na ovom potezu, o razlozima produžetka poslova i novom terminu za njihov završetak:

3866_1.jpg

„Novi procenjeni termin za završetak radova na izgradnji uličnog vrelovoda u ulici Trg žrtava fašizma je 15. maj, s obzirom na neophodnost sprovođenja nepredviđenih radova na korekciji izvedenih radova na vrelovodu duž ulice Trg žrtava fašizma čiji je završetak bio planiran do kraja aprila.

—JKP „Subotička toplana“ je dodatno bila opterećena produžetkom grejne sezone do kraja aprila i zajedno sa nepovoljnim vremenskim prilikama i višednevnim uskršnjim praznicima, rokovi za radove u ulici Trg žrtava fašizma se nažalost moraju odložiti za prvu polovinu meseca maja. Radovi u ulici Matka Vukovića se stoga pomeraju za drugu polovinu maja“ – stoji u obrazloženju „Toplane“.

M R

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja