Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 20.08.2018. Ponedeljak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Komunalije
  Zbog korekcije radova kasni vrelovod u jednoj od ulica
  Trg žrtava fašizma čeka „Toplanu“
  14.05.2016.

  Povodom radova vezanih za toplifikaciju Poliklinike na Trgu žrtava fašizma, zbog čega je njegova desna strana i dalje zatvorena za saobraćaj, „Toplana“ je obavestila Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, koje je nosilac Projekta izgradnje vodnih sistema grada na ovom potezu, o razlozima produžetka poslova i novom terminu za njihov završetak:

  3866_1.jpg

  „Novi procenjeni termin za završetak radova na izgradnji uličnog vrelovoda u ulici Trg žrtava fašizma je 15. maj, s obzirom na neophodnost sprovođenja nepredviđenih radova na korekciji izvedenih radova na vrelovodu duž ulice Trg žrtava fašizma čiji je završetak bio planiran do kraja aprila.

  —JKP „Subotička toplana“ je dodatno bila opterećena produžetkom grejne sezone do kraja aprila i zajedno sa nepovoljnim vremenskim prilikama i višednevnim uskršnjim praznicima, rokovi za radove u ulici Trg žrtava fašizma se nažalost moraju odložiti za prvu polovinu meseca maja. Radovi u ulici Matka Vukovića se stoga pomeraju za drugu polovinu maja“ – stoji u obrazloženju „Toplane“.

  M R

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja