Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.07.2018. ?etvrtak
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Sport
  Takmičenja mlađih rukometnih kategorija
  Nove pobede Subotice
  10.05.2016.

  U nastavku takmičenja mlađih kategorije devojčice iz Rukometnog kluba Subotica odigrali su turnir Prve lige Vojvodine (pionirke 2001. godište). Uz dobru igru i šansu koje su dobile sve igračice, ekipa Subotice je zabeležila dve pobede na turnir u Bajmoku, sa 13:7 savladana je ekipa Jadrana iz Feketića, a sa 16:4 tim BSK-a iz Bačkog Brestovca.

   3852_1.jpg

  Poslednja dva kola nose duele protiv Prigrevice i Radničkog iz Bajmoka, a upravo će, najverovatnije, duel protiv Bajmočanki odlučiti o prvom mestu.

  Subotica: Mokan, Todorović, Bašić-Palković, Kurai, Mejić, Maravić, Aligrudić, Laković, Ilić, Šaranović, Kukić, Sekulić, Nikolašević. Treneri: Miloš Bjelica, Melinda Herold i Genadije Suvajdžić.

  U Crvenki je održan „Uskršnji turnir” u mini rukometu, a među oko 300 dece iz cele Vojvodine, bile su i dve ekipe Subotice, muša i ženska u kaegoriji 2004. godišta i mlađi. Svaka ekipa je dobila priliku da odigra pet mečeva, rezultat se nije vodio, svi koji su igrali su ujedno bili i pobednici.

  Subotica: Radovanović, Bešić, Salma, Leko, Gabrić, Bešlić, Tešović, Lazić, Dvornić, Kopunović, Vasiljević, Šolaja, Latković u muškoj i Čonka, Vuksan, Aligrudić, Ljubojević, Lacić, Žaki, Hajnal, Mokan i Pekez u ženskoj ekipi. Trener: Genadije Suvajdžić.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja