Naslovna stranaMEDLAB Pionir - Medeno Srce
Danas je 23.04.2017. Nedelja
 
NAJNOVIJI BROJ
Novi broj
Godina I, Broj 8
  21. april 2017.

 
2_4.jpg
 

 

 

 
 
 
 
Socijala
Prvi veterani besplatno na banjskom oporavku
17.10.2015.

Gradski odbor Udruženja "U.O.S.YU" iz Subotice uz pomoć Vlade Republike Srbije, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sektor za boračko-invalidsku zaštitu, na osnovu člana 52. Zakona o osnovnim pravima boraca, vojnih invalida i porodica palih boraca, Pravilnika o banjskom i klimatskom lečenju vojnih invalida, ispratio je prvu grupu ratnih veterana iz Subotice na banjski oporavak.

3019_1.jpgPrilikom ispraćaja prve grupe boraca ratnih veterana, u sredu, predsednik Gradskog Odbora udruženja U.O.S.YU, Aleksandar Panić je istakao da je banjski oporavak obezbedilo Uduženje u celini, a ponajviše centrala u Novom Sadu, i da upućuju 7 dana, na banjski oporavak, članove udruženja kojima je ova nega najpotrebnija.

Prema Panićevim rečima, radi se o programu upućivanja oko 210 boraca - veterana i vojnih invalida iz Srbije i Vojvodine na banjsko i klimatsko lečenje, u skladu sa opredeljenim sredstvima utvrđenim Finansijskim planom za 2015. godinu i Odlukom o dodeli ugovora od 21.07.2015. godine, u visini od 10.000.000 dinara.

Panić je dodao, da se Gradski odbor UOSYU Subotica, od ove godine aktivno uključio u ovaj program i da je ovo rezultat zajedničkog rada, te da se dala mogućnost, da u dve grupe pošalju svoje članove potpuno besplatno na oporavak u “Banju Vrdnik - Termal”, na Fruškoj gori.

S.N.

Cenovnik Subotičkih Novina

Apoteka Subotica

4_22.jpg

Kuća zdravlja

4_20.jpg

Zoo Palić

NorDent

Suboticagas

Vojput

Dom zdravlja