Naslovna stranaDetoxLand Pionir - Medeno Srce
Danas je 19.08.2018. Nedelja
NAJČITANIJE
   
  NAJNOVIJI BROJ
   
  Godina I, Broj 16
    16. jun 2017.


   
  2_4.jpg
   

   

   

   
   
   
   
  Socijala
  Prvi veterani besplatno na banjskom oporavku
  17.10.2015.

  Gradski odbor Udruženja "U.O.S.YU" iz Subotice uz pomoć Vlade Republike Srbije, Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sektor za boračko-invalidsku zaštitu, na osnovu člana 52. Zakona o osnovnim pravima boraca, vojnih invalida i porodica palih boraca, Pravilnika o banjskom i klimatskom lečenju vojnih invalida, ispratio je prvu grupu ratnih veterana iz Subotice na banjski oporavak.

  3019_1.jpgPrilikom ispraćaja prve grupe boraca ratnih veterana, u sredu, predsednik Gradskog Odbora udruženja U.O.S.YU, Aleksandar Panić je istakao da je banjski oporavak obezbedilo Uduženje u celini, a ponajviše centrala u Novom Sadu, i da upućuju 7 dana, na banjski oporavak, članove udruženja kojima je ova nega najpotrebnija.

  Prema Panićevim rečima, radi se o programu upućivanja oko 210 boraca - veterana i vojnih invalida iz Srbije i Vojvodine na banjsko i klimatsko lečenje, u skladu sa opredeljenim sredstvima utvrđenim Finansijskim planom za 2015. godinu i Odlukom o dodeli ugovora od 21.07.2015. godine, u visini od 10.000.000 dinara.

  Panić je dodao, da se Gradski odbor UOSYU Subotica, od ove godine aktivno uključio u ovaj program i da je ovo rezultat zajedničkog rada, te da se dala mogućnost, da u dve grupe pošalju svoje članove potpuno besplatno na oporavak u “Banju Vrdnik - Termal”, na Fruškoj gori.

  S.N.

  Cenovnik Subotičkih Novina

  Apoteka Subotica

  4_22.jpg

  Kuća zdravlja

  4_20.jpg

  Zoo Palić

  NorDent

  Suboticagas

  Vojput

  Dom zdravlja